Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ellemzés a létünkröl

2011.05.31

                                       Jelen és jövő világunk

              Aki nem  ismeri a multat, az nem érti a jelent, a jövöre meg nem is mer gondolni
    Médiumoknak köszönhetőleg –a mai ember- jól informálva van a mai világunk történéseivel és helyzetével. Ha viszza tekintünk a multra, nézzük a jelent és megprobáljuk előidézni a jövőt, azt hiszem hogy- mindanyian - úgy vagyunk vele hogy, nem nagyon biztató     Nézzük, mire és mivel számithatunk a jövőben?

1. KÖRNYEZET SZENNYEZŐDÉS.
Mit várhatunk a jövőtöl amikor már ma sem – a nagy városokban- nem tudják hová legyenek a szeméttel. A szeméthegyek csucsosodnak mindenhol. Az államok összetüznek egymással az átjuttatot szemét miat. Az atomtelepek állandoan termelik az atom szemetet, a jövőre nézve ez magában is nagy katasztrofát jelent

2. ÉLELMISZER ÉS VIZHIÁNY
Ma a világon több mint 6 miliárd ember él. Sok miliók ma is éheznek. Mi lesz a jövőben ha lesz 10 vagy 20 miliárd lakos a földön, anyi élelmet ez a föld nem bir megtermelni és ez nagy konfliktusokat fog előidézni a népek között. A minden féle vegyszerek használata a földművelésben annyira elmérgeszte a talajt hogy az ivoviz ihatatlan lessz.

3. A FEJLETEB ÁLLAMOK –NÉPESSÉGÉNEK ELÖREGEDÉSE
    Szerbiában irtak egy könyvet avval a cimmel hogy „BELA KUGA SRBIJE”amely arol szól hogy kicsi a natalitet és elöregedet az ország. De mit mondhatna Irország, Anglia, Németország, Svédország stb. De még Magyarország is ahol latolgatják a betelepittés engedélyezését mert elöregedet az ország. Ez annak a következménye hogy sok assyony nem válalja a gyermekáldást inkáb munkába lép és önnálositja magát Ezek az országok kénytelenek befogadni de későb még csalogatni külföldröl a betelepülni kivánkozókat-a munkaerőit- mert a sok nyugdijas járulék nélkül maradna.
   
4. FORGALMI KÁOSZ
    Ma minden enbernek–következményekel nem törődve- az a vágya hogy autót vegyen. A városi közlekedés már majdnem ellehetetlenült. Turista idényben már az autopályák is tulterheltek. Az enberi zsenialitás kitalál új közlekedési eszközöket de az is csak egy rövidebb időre oldja meg a problémát. Ennek a problémának a megrejtése az enberiségnek nagy problémát fog okozni.

5. FÖLDÜNK, OLAJ, ÉRCEK ÉS SZÉN TELYES KIAKNÁZÁSA
    Ami elfogyhat az egy napon el is fog fogyni! Felbecsülések szerint 20-30 éven belűl kifogynak azok a föld kincsei, ami szükséges az enberiség fenmaradására. A kutatások már nagyban folynak a nap és a szélenergija kihasználásán és a fúzios atomreaktorok megteremtésén és persze még marad a hidrogén hasznosittása. A naprendszer más bolygoinak kiaknázása is aktuális lesz.

6. GAZDASÁGI VÁLTSÁGOK,RECESIÓ ÉS INFLÁCIO
Kapitalista –tervnélköli- csak a profitra termelö gazdaság, megmutatta a negativumát. Fehalmozóttak a termékek annyira, hogy már nem akad vevö. Ehez még hozzájárult az Ázsiai országok gyorsan fejlödő gazdasága és az olcsó munkaerő. A fejlet országok munkásai, termelői, munka és kereset nélkül maradnak. A bankkölcsöneiket nem tudják visszafizetni és a bankok csődbe jutnak. Az ázsiai országok továb foglalják a teret és még rosszabitják a helyzetet. Ez nagy POLITIKAI VÁLTSÁGOK, ÉS ZAVARGÁSOK oka lessz.

7. ENBERI FAJRA ÁRTALMAS GÉNMANIPULÁCIOK
    A mai orvosi tudomány fejlödésének köszönhetöleg, sok sulyos betegségség gyogyitható. De..ahogy az atómenergia kihasznállása hadi céllokra, úgy a génmanipuláció is veszélyesztetheti az emberiséget. Eggyes álamok akiknek kevés a szaporodásuk, megprobályák enberi klonozással megoldani a problémájukat. Vagy kiborgokat- robotokba beépiteni enberi elmét-. Ez mind az enberi elfajulásához – degenerizáciojához vezet.
   
8. AZ USA ÉS AZ OROSZOK KÖZÖTTI KONFLIKTUS LEHETSÉGES KITÖRÉSE
Láthatjuk naprol napra az Oroszok –okkal- mennyire idegessek az USA rakétaelháritto szerkentyüi miatt, amiket szándékoznak Europában az Orosz  határ közelében telepitteni. Ez egy új hideg háboru kezdete. Újra – állandoan- a levegőben járöröznek, ki,ki a maga oldalán –az atombombákkal megrakott óriási bombázók a tengerekben meg az atómtengeralatjárok, hogy minden pillanatban visszavághassanak. Ami megtörténhet, nagyon féllő hogy megis történik egy nap, lehet hogy csak egy hiba következtével. Gondoljunk csak vissza 1964-re a Cubai krizisre, amikor perceken mullot hogy kitör az atomháboru. Ha a szovjetek nem forditsák vissza hajoikat akik Cuba felé tartottak (tele rakétákal) akkor az USA szembeszál velük és itt a  balhé. Vagy a 1980-ban, amikor a Norvégok kiprobáltak egy meteorologiai rakétát és eről értesitették a szovjeteket, de ezek nem kapták meg az üzenetet vagy nem értették meg. A szovjet radarok észrevették a rakétát és azt hitték hogy egy USA rakéta repül feléjük. Csak Borisz Jelcin hidegvérének köszönhető hogy nem inditották el az ellencsapást. Vagy 1984-ben az USA-ban egy északi megfigyelő állomáson az operatör tévedésböl bedobot a komputerbe egy ojan programot amely mutassa az Oroszok nagy rakétatámadását az USA ellen. Pentagonba felvették a jelzéseket (nem tudván a hibát) és mindjárt intészkettek: Elinditották a vadászgépeket hogy szembeszáljanak az ellenségel és a rakétáikat készületbe tették. Szerencsére az utolso percekben kitudodot a hiba és vissza rendelték a készültséget.
Amint látjuk sajnos, ijen váletlenektöl függ  az élet vagy a halál a bolygónkon.

9. A GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS OKOZOJA
Meghökkentő, hogy a tudósaink megpróbálnak meggyőzni minket, hogy az egyre kiszámíthatatlanabb időjárásunk a globális elszenyezetség miatt van.
A napunk furcsán viselkedik és nagyon kevés ember beszélget erről. A napban bekövetkező változások esedékesek lehetnek mivel a naprendszerünk utazása jelenleg a bolygóközi térnek, egy területébe tart, amiben a hidrogén több iont tartalmaz, héliumot, és hidroxilt.Sokkal több fog jönni a porból
2005 és 2013 között növekedni fog a 3. faktor egy másik tényezője által ami 3-szor intenzívebbé teszi a növekedést. Felkészülhetünk egy durva utazásra.
Ulysses űrhajója észlelte, hogy az érkező részecskék száma a naprendszerünkben nemrég megháromszorozódott és ezzel kapcsolatban arra számítanak, hogy el is lepi a következő évtizedben.
2004 juli 19-ei London Sunday Telegraph cikke szerint az ég forróbb mint a szokásos és ezt úgy ajánlja az olvasóinak, hogy ez lehet az egyik ok a Globális felmelegedésért. Az elmúlt időszak naptevékenységének Holdbéli bizonyítékáról Dr. Paul LaViolette írt PHD-t
Ezek a növekedések úgy tűnnek, hogy fokozott üzemanyagként hatnak a napra. Vagyis ha igaz, ilyen események tovább fognak növekedni az elkövetkező néhány év folyamán:
Az erősebb napfény és nem mesterséges üvegház Gáz
Dr Sallie Baliunas Massachusetsböl a Harvard College Observatorytöl :
A 20. század folyamán a Föld keresztülment egy természetes éghajlati változás egy ciklusán. Az adatai szerint 1900-tól 1940-ig a bolygó kissé melegedett, azután 1940-től 1970-ig kihűlt, azután 1970-től fogva megint melegedett. Tekintettel arra, hogy a világ széndioxid-kibocsátásának 80 százalékát 1940 óta termelték, a várt hatás az lenne, ha a széndioxid globális felmelegedést okoz, akkor a magasabb hőmérséklet nem csökkenő tenedenciát jelezne.
Dr Sallie Baliunas adatai megint arra engednek következtetni, hogy az 1900 és 1940 közötti időszak emelkedő hőmérséklete természetes okok miatt történt valószínü a Nap növekedésére vezethető vissza amik eléri a Föld felszínét is, akkor is amikor a szén-dioxid kibocsátások még elhanyagolhatóak voltak.
A bizonyíték rámutatott a nap ragyogásának az eltéréseire, aminek az oka, hogy a bolygó bemelegszik, mondta és ez nem a szén-dioxid miatt történik.
    Van ami van..Mi öregebbek saját magunk észlelhessük a külömbséget a valamikori időjárásrol a maival. Minden megváltozot nagyon gyorsan. A nap szinte perzsel. A földmunkások szinte menekülnek a nap elöl a földekröl. Cubát az idén 8 nagy erőségü hurikán sujtotta, miliókat kellet menteni, kéri a segitséget a világtol. USA déli partjai csaknem állandóan égnek, már a házak százai is. Velencében a tenger már magassab és hamarossan eggyes részei viz alat maradnak. Kinában enberek milióit kel menekitteni a nagy essőzésektöl. És stb Ilyen azelöt nem volt. Ez mind bizonyitja hogy igenis a nap a fő okozoja, a globális felmelegedésnek.

10.MAYÁK JOSLATA
A HETEDIK PROFÉZIA Leirja azt a hatalmas pillanatot amikor december 22-čn 2012 evben, a Fňldůnk elhagyja a KOZMIKUS ÉJJELT és belép a KOZMIKUS HAJNALBA, és ennek a valňsŕgos fizikai megnyilvánulásért.
Ezt egy csodŕlatos fénysugármegjelenése fogja az emberiség tudtára adni ez ami szinkronizŕűálja Foldunk minden élölényét és megenged akkor már egy tudatos átformálodást az emberiségnek. Ůj elmét, ůj alkalmat, ůj komunikaciót vesz át ettől a meleg
vakitó fénytöl mely a lelkébe szeretetet és békét fog sugározni!
Ez maga már a HUNAPKU ůj energiŕja, és ez az energia lesz, mely a
génláncukat aktiválni fogja két ůjabb génlánccal és az emberek fizikai
testét egy nagyobb frekvenciára álitja čs ezzel születik meg az ůj EMBER,
A GALAKTIKAI EMBER a szónak a legszorosabb értelmében egy ůj Civilizációval
egy ůjabb 25920 čves NAPRENDSZERÚTTAL!
Nem lesz szůksége a emberiségnek többet törvényekre, nem lesz hazugság,
bůn és bůntetés. A vilŕgot egyetlen politikai központ irányitja és ezzel nem
lesz többé háboru, harc, nem lesz gazdagság és szegénysg!
   
UTÓSZÓ
Csodálatos hogy a mai tudósok,kutatok, mennyire eggyeznek az elörelátásaikal a világ  helyzetét illetően a Mayákkal. Hogy a nagy változások már folyamatban vannak azt már mutatja a globális felmelegedés és a globális gazdasági váltság a világban. A régi jó világunk nagyon meg fog változni az biztos.
-Nagyon aggaszto az Israel és az Irán viszonya . Amikor az Iráni elnök Ráfszandzsani kijelentette hogy Izraelt letörlik a főld szinéröl és nagyban készülödik az atombomba gyártására. Izrael akinek van atombombája minden pillanatba előzetes csapásként bombászhassa Iránt hogy az ne teljesithesse szándékát.
-Israel és a Palesztinok közöt sem látszik a konfliktusnak a vége.
-Az hogy az USA és az Orosz elnök  keze mellet mindég ott van az a bizonyos táska amelyben benne van az a gomb amivel minden pillanat alatt elindithatja az atomhordozó rakétákat. Csak az Úr Istenben bizunk hogy áttéljük, vagy talán a Maják joslata hogy beteljesűljön.

                                                                                           Csörgics István
                                                                                             2008-11-15
 

 

A mappában található képek előnézete Világunk-földecskénk